Reduceri EMAG de 1 Decembrie 2018 Ziua Nationala a Romaniei

Mai sunt 3 zile pana cand vom sarbatori 100 de ani de la Marea Unire din 1918 si magazinul online EMag.ro s-a gandit sa ne ofere o promotie cu reduceri special pentru aceasta zi. Sub denumirea de "Marea Unire a preturilor mici" Emag ne provoaca sa sarbatorim Centenarul cu oferte speciale care aduc reduceri de pana la 50% la toate categoriile de produse electronice din magazin, dar nu numai. Alte reduceri pe care le asteptam in curand, sunt cele care sarbatoresc Ziua EMAG si care vor avea loc in jurul zilei de 6 decembrie 2018.



O alta campanie de reduceri care se desfasoara in magazinul online Emag in acelasi timp cu cele de ziua unirii, sunt reducerile pentru copii si sunt intitulate "Iarna copiilor". Promotia contine reduceri de pana la 50% la produse care pot fi facute cadou copiilor de Sfantul Nicolae sau de Craciun. Aici gasiti reduceri la diverse tipuri de jucarii pentru fete si baieti, reduceri la articole de imbracaminte si incaltaminte si nu in ultimul rand, reduceri la produse gaming.

Dar sa revenim la reducerile EMAG de Ziua Unirii. Magazinul ofera 10 categorii de produse electronice si non electronice, in care gasiti produse precum: telefoane smartphone, tablete, laptopuri, calculatoare, televizoare, aparatura audio, video, foto, electrocasnice mari si mici, mobila, produse pentru casa si ingrijire personala, jucarii care pot fi facute cadou, bricolaj si produse de tip fashion.

Dar iata toate categoriile de produse la reducere la EMAG si link-urile catre ele pentru a le accesa mai usor.













Post a Comment

Mai nouă Mai veche