Magazinele online in Black Friday 2017

A venit si luna noiembrie a anului 2017 si magazinele online precum si noi cumparatorii ne pregatim să intampinam evenimentul asa cum se cuvine. Magazinele isi pregatesc stocurile si site-urile pentru a face față năvalei de oameni care vor intra in căutarea unui produs iar noi cumparătorii ne strangem banii si urmarim in magazine produsele pe care ni le dorim.



In 2017 toate magazinele online s-au inteles si au hotarat să organizeze evenimentul cu mari reduceri pe 17 noiembrie 2017. Desi in America de unde vine si evenimentul, Black Friday se organizeaza in ultima zi de vineri din lună, la noi s-a adaptat o nouă regula si anume ca evenimentul să fie in penultima zi de vineri.

Cu toate astea, unele magazine sperand ca vor face mai multe vânzări, incep Vinerea neagră de pe la inceputul lunii. Este vorba de magazine online precum Flanco.ro sau EvoMag.ro care au inceput evenimentul la inceputul lunii noiembrie.

Mai jos este lista magazinelor online de electronice, IT, telefoane si electrocasnice si lista magazinelor cu imbracaminte si incaltaminte care vor organiza evenimentul Black Friday in 2017.

Electronice, it, electrocasnice si electrice

EVOMAG.RO

FLANCO.RO

PCGARAGE.RO

ALTEX.RO

QUICKMOBILE.RO

CEL.RO

MARKETONLINE.RO

ITGALAXY.RO

PCHOUSE.RO

EVOCOMPUTERS.RO

iHUNT.RO

TECHSTAR.RO

VONINO.RO

E-BODA.RO

UTOK.RO

F64.RO

INTERLINK.RO

YELLOWSTORE.RO

CITGRUP.RO

ITGSTORE.RO

TEHNIVBAZAR.RO

VONMAG.RO

Incaltaminte si imbracaminte

ORIGINALS.RO

FASHION DAYS.RO

 DYFASHION.RO

 FASHIONUP.RO

 SEVENSINS.RO

 MYCLOSET.RO

 B-MALL.RO

 STARSHINERS.RO

 FASHIONAGENDA.RO

COMODO.RO

 BROXO.RO

Post a Comment

Mai nouă Mai veche