Digi 4K va trasmite miercuri si joi alte doua meciuri in 4K Ultra HD

Daca aseara postul de televiziune Digi 4K infiintat de curand, a transmis la rezolutia 4K Ultra HD meciul de fotbal dintre Olympique Lyon si Manchester City, asta seara si maine seara, Digi 4K ne va delecta cu alte doua partide la cea mai mare rezolutie a unei televiziuni din Romania.



Asta seara, 28 noiembrie 2018 Digi 4K va transmite live meciul de fotbal dintre Paris Saint-Germain și Liverpool din grupele UEFA Champions League de la ora 22:00. Meciul va transmis pe Digi Sport 1 la rezolutia Full HD, iar pe DIGI 4K  in rezolutia 4K Ulta HD.

Maine seara, deasemenea postul de televiziune Digi 4K ne va incanta ochii cu o noua partida de fotbal. De data aceasta va fi vorba de un meci din etapa a cincea din competitia Europa League si anume, partida dintre Chelsea si PAOK Salonic.
Meciul va fi in direct de la ora 22:00 in 4K Ultra HD la Digi 4K si in Full HD pe Digi Sport 1.

Digi 4K este disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital), gratuit, pentru perioada de testare, iar identificarea canalului se realizează doar prin rescanare. Pentru a viziona corect și la calitatea 4K programele televiziunii, abonații trebuie să dețină un televizor cu rezoluție Ultra HD.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche