Reduceri EMAG in promotia pentru cadouri "Iarna Copiilor"

In timp ce ruleaza promotia "Marea Unire a preturilor mici", magazinul online EMAG merge in paralel si cu oferta de cadouri pentru copii intitulata "Iarna Copiilor". Ca si in cealalta promotie", EMAG vine cu reduceri de pana la 50% la o gama larga de produse. Asteptam si reducerile de Ziua EMAG care vor avea loc in jurul zilei de 6 decembrie.



Spre deosebire de promotia "Marea Unire a preturilor mici" unde sunt puse la bataie reduceri la toate categoriile de produse din magazin, in oferta "Iarna Copiilor" gama de produse este mult mai nișată. Aici, magazinul online EMAG.ro vine cu reduceri la produse care pot fi facute cadou copiilor si se adreseaza in special parintilor.

In promotia "Iarna Copiilor" sunt bagate la reducere de catre EMAG produse precum jucariile pentru baieti si fete, jucariile pentru bebelusi, produse de gaming si nu in ultimul rand, articole de imbracaminte si incaltaminte dedicate cadourilor pentru copii.

Prima categorie din promotia EMAG este Seturi de constructie
Aici gasiti in mare parte diverse seturi de LEGO dar si alte seturi de contructie.

Categoria Jucarii pentru baieti  contine masinute, arme de jucarie, jucarii creative si diverse alte masinute si vehicule, in timp ce in categoria Jucarii pentru fetite gasiti: papusi, seturi de joaca, jucarii creative si plușuri.

Reducerile EMAG continua cu categoria Jucarii pentru bebelusi si aici gasiti: centre de activitati, jucarii interactive, de dezvoltare, patuturi si carucioare, jucarii pentru baie si altele.

In categoria Jucarii educative si carti gasiti diverse jocuri, carti de povesti si povestiri, enciclopedii, si seturi de colorat.

La categoria Articole Sportive, EMAG a redus pretul la produse precum: articole pentru ski si iarna in general, articole pentru toate sporturile, biciclete, triciclete si skateboard-uri.

Categoria Imbracaminte si Incaltaminte contine asa cum ii spune si titlul, toata gama de artiole de imbracaminte si incaltaminte pentru copii si bebelusi.

Categoria Gaming contine cele mai dorite lucruri electronice de catre copii. Gasiti in acesta categorie console PlayStation 4, Xbox, Nintendo etc, o gama larga de jocuri pentru console si PC, laptopuri pentru gaming si scaune gaming.

In categoria Alte idei de cadouri, EMAG a bagat telefoane smartphone, tablete, laptopuri, smartwatch-uri, periute de dinti electrice si alte lucruri care pot fi un cadou placut pentru copilul dumneavoastra.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche