Stock Buster la EMAG - 20 - 22 martie 2018

Magazinul online Emag a inceput de ieri promotia cu reduceri Stock Buster care aduce reduceri de preturi de pana la 50% la toate categoriile de produse electronice, fashion, ingrijire personala, bricolaj, petshop si altele. Promotia Stock Buster EMAG se desfasoara in perioada 20 - 22 martie si este valabila in limita stocurilor disponibile.

Promotia Stock Busters incepe cu categoria "Telefoane, Tablete & Gadgeturi" unde EMAG vine cu reduceri la telefoane mobile, acumulatori externi, accesorii telefoane, tablete, smartwatch si bratari fitnes, ochelarii VR, tigari electronice si altele.

Urmatoarea categorie care intra la Stock Busters EMAG este "Televizoare, Electronice, Auto & Gaming", unde gasim reduceri la televizoare, videoproiectoare, home cinema & audio Hi- Fi, eBook Readere & Audio Portabile, aparatura foto - video, si multe latele.

Categoria "Laptopuri, IT, Birotica & Papetarie" vine cu reduceri la laptopuri, calculatoare, monitoare, gaming, imprimante si scanere, componente si periferice pc, retelistica si altele.

"Electrocasnice mari & Climatizare" aduce reduceri la masini de spalat rufe si vase, aparatura frigorifica, aragazuri, hote, aparate de incalzire si climatizare, aparatura electrocasnica incorporabila.

Stock Busters EMAG la electronice se incheie cu categoria "Electrocasnice mici" unde gasim reduceri la aspiratoare, fiare si statii de calcat, espressoare si aparatura electrocasnica mica pentru bucatarie.

Promotia Stock Busters continua cu categoria de produse non electronice si anume "Mobila & Casa". Aici gasiti reduceri la toata gama de mobilier pentru casa si birou.

Urmatoarele categorii de produsele cuprinse in promotia Stock Busters de la EMAG sunt: "Ingrijire personala, Parfumuri & Cosmetice", "Bricolaj & Petshop", Carti, Jucarii & Articole pentru copii" si "Fashion & Sport".




Post a Comment

Mai nouă Mai veche