Samsung Note 8 pret la EMAG

V-am prezentat pana acum pretul telefonului Samsung Galaxy Note 8 in majoritatea magazinelor online din tara si a venit si timpul sa vedem care este pretul Samsung Note 8 la EMAG. Cel mai mare magazin din online-ul romanesc, Emag, vinde telefonul Note 8 in varianta cu memorie interna de 64 GB, procesor Octa Core Exynos 8895, cu Dual sim si in culorile Midnight Black si Maple Gold.

Dar dupa cum stiti, pe site-ul Emag isi vand produsele si alte magazine, si acestea vand si varianta cu 128 GB memorie interna si procesor Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835. Si aceste magazine vand Galaxy Note 8 cu dual sim, iar culorile disponinibile sunt Midnight Black, Blue, Orchid Grey si Pink. Pretul lor cu diverse reduceri este intre 4.299  si 4.650 de lei.

Verifica pretul si disponibilitatea la Emag

Asa cum va spuneam mai sus, Emag vinde telefonul Samsung Note 8 in culorile Black si Gold, cu memorie de 64 GB si procesor Exynos 8895. Pretul lor este la momentul actual de 3.999 de lei, avand o reducere de 11% sau in bani, o reducere de 500 de lei.

In plus, magazinul ofera la cumparare cadou un antivirus Bitdefender si prin programul Buy Back, o reducere suplimentara de pana la 400 de lei daca veniti cu un telefon vechi. Promotia Buy Back expira astazi 28 februarie.

Verifica pretul si disponibilitatea la Emag


Post a Comment

Mai nouă Mai veche