Pret Samsung Note 8

Unul dintre cele mai bune telefoane smartphone ale anului 2017, a fost cu siguranta flagship-ul Galaxy Note 8 de la Samsung. Un telefon foarte bun, la care noi am scris un review destul de larg, insa cu un pret destul de mare pentru Romania.


Cu toate astea, cei care isi permit sa si-l cumpere sau sa faca o rata la el, pot verifica si compara mai jos pretul Samsung Note 8 in 16 magazine online. In aceste 16 magazine am inclus pe langa Altex, Flanco, PC Garage, Quickmobile si pretul Note 8 la cei 3 operatori de telefonie mobila principali din tara: Vodafone, Orange si Telekom.

Samsung Note 8 este disponibil in magazine in variantele de culori: negru, gold, alb, albastru si gri, cu procesor atat Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 cat si Exynos 8895 Octa Core si cu memorie interna de 64 GB si 128 GB.

Pretul telefonului Galaxy Note 8 se invarte in jurul sumei de 4.300 de lei cu unele variatii in unele magazine online. Unele au unele modele de telefoane la reducere si pretul poate ajunge si la 4.100 de lei, iar altele cum este cazul Quickmoble, Note 8 poate avea pretul redus pana la 3.999 de lei.

Verificati si comparati pretul telefonului Samsung Note 8


Post a Comment

Mai nouă Mai veche