Samsung va lansa Galaxy S9 la MWC, nu CES

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat la Mobile World Congress în februarie 2018, a declarat șeful companiei de telefoane mobile, si neagă zvonurile despre lansarea modelului la CES 2018.

zvonuri ca asa va arata modelul S9


Samsung Electronics va prezenta modelul Galaxy S9 la viitorul congres Mobile World din februarie, spune seful companiei.

DJ Koh, președintele afacerii mobile Samsung, a declarat la o conferință de presă pentru presa coreeană de la CES că primul smartphone al anului va fi prezentat la show-ul din februarie, cu data de vânzare anunțată la eveniment.

Au existat zvonuri că gigantul sud-coreean in tehnologie ar dezvălui telefoanele Galaxy S9 si S9 Plus la CES înainte de începerea show-ului.

Samsung a lansat anul trecut Galaxy S8 la un eveniment Unpacked în luna martie, la New York, și a început vânzarea dispozitivului în aprilie. Prezentarea Galaxy S9 vine cu o luna inainte si vanzarile vor incepe probabil in luna martie a acestui an.

Koh a mai spus că compania intenționează să lanseze telefonul pliabil cândva anul viitor. Anul trecut, a declarat reporterilor din Coreea de Sud că compania vizează lansarea acestuia în acest an.

El a spus că UX (User experience) a fost cel mai mare obstacol în calea comercializării și a adăugat că compania a încercat agresiv să depășească problema.

Surse din interior spun că compania intenționa să înceapă producția la sfârșitul acestui an.

Seful de telefonie mobilă a mai spus că Bixby 2.0 va fi lansat în cursul anului și a subliniat că toate dispozitivele Samsung vor avea integrat asistentul virtual până în 2020.

"Multe companii au competență AI, dar nu mulți au competențe hardware", a spus Koh. "Am început puțin mai târziu [decât alții], dar suntem încrezători în oferirea celei mai bune experiențe consumatorilor".

Compania a afirmat anterior că intenționează să introducă caracteristicile AI în toate aparatele de uz casnic până în 2020.

Samsung Galaxy S9 va fi probabil primul smartphone al companiei care va oferi o memorie de 512 GB.

Samsung a lansat un televizor MicroLED de 146 de inch la CES 2018, care va fi comercializat in acest an.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche