OnePlus 5T - zvonuri despre un nou model

Incep sa apara zvonuri despre un nou telefon OnePlus si anume modelul OnePlus 5T. Zvonurile spun ca cei de la OnePlus vor actualiza actualul model OnePlus 5 care a devenit indisponibil in magazine online ale companiei prin care si-au vandut majoritatea telefoanelor. Zvonurile mai spun ca noul telefon va avea bordurile de sus si de jos mai mici, un ecran mai mare si ca lansarea va fi in luna noiembrie a acestui an.

Poate va intrebati de ce compania ar lansa un telefon nou la doar 4 luni de la lansarea OnePlus 5. Poate parea o nebunie, dar au facut-o si anul trecut in noiembrie cand au lansat modelul 3T cand OnePlus 3 doar aparuse. 3T a devenit noul 4 pentru ca un OnePlus 4 nu s-a mai lansat.

De cand stocurile OnePlus 5 de pe site-urile proprii s-au terminat, au inceput să apară si poze cu noul model si cu specificatiile acestuia.



Producatorul chinez si-a facut repede un nume pe piata smartphone-urilor venind cu preturi mult mai mici la categoria high-priced, aratand ca se poate bate cu Apple si Samsung daca are aceleasi specificatii. De exemplu, OnePlus 3 din iunie anul trecut a fost suficient de puternic pentru a învinge telefoane rivale precum Galaxy S7 și LG G5 în testele de referință - benchmark-uri.

Producatorul de telefoane OnePlus nu a anuntat nimic oficial despre 5T, totul ramanand in zona de zvonuri, dar cum compania a mai facut asta odata ne putem astepta ca zvonurile sa fie adevarate.
Pana cand sau daca se va lansa un model 5T, vă mai spunem niste barfe.

Cateva din specificatiile pe care le-ar putea avea avea OnePlus 5T

- 6-inch screen
- 2,560x1,440-pixel resolution
- Display with a 18:9 aspect ratio
- 16-megapixel and 20-megapixel dual rear cameras
- 16-megapixel front camera
- Snapdragon 835 processor
- 6GB/8GB of RAM
- 64GB/128GB of storage
- 3,450mAh battery
- Dash quick-charging capabilities

Presupunând ca OnePlus 5T va fi intradevar lansat, pozele aparute pe net ne arata ca bordurile vor fi mult mai mici si automat un ecran mai mare.
Micsorarea ramelor vor duce probabil si la mutarea senzorului de amprenta pe spate.
Zvonurile spun ca diagonala display-ului s-ar putea să creasca de la 5.5 la 6 inch. O crestere a rezolutiei este si ea posibila si astfel telefonul va trece de la 1080p cu 16:9 aspect ratio la o rezolutie 2K cu 18:9 aspect ratio.

Se asteapta ca lansarea noului One Plus 5T sa se faca pe la mijlocul lui noiembrie si zvonurile spun de un pret intre 500 si 550 $ in America.

Pana atunci va indemnam sa va uitati la modelul OnePlus 5 la EMAG care are un procesor de top Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 Octa-core si o memorie RAM de nu mai putin de 8 GB.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche