Cum folosesti codul eMAG17ani de Ziua EMAG 2018

Astazi se desfasoara in magazinul online EMAG.ro promotia cu reduceri Ziua EMAG 2018, prilejuita de implinirea a 17 de activitate a magazinului EMAG. Cu aceasta ocazie, Emag face reduceri totale cu o valoare de 10 milioane de lei la toate categoriile de produse din magazin, atat cele electronice cat si cele non electronice.





In plus, fata de reducerea afisata pe site la produsul respectiv, EMAG pune la bataie si alte extra reduceri care pot fi accesate introducand codul de voucher eMAG17ani. Prin introducerea acestui voucher, magazinul aplica o extra reducere de pana la 35% in functie de categoria de produse.


Astfel, unele modele de televizoare, laptopuri, aparate foto sau electrocasnice au extra reducere de 10% prin introducerea codului voucher eMAG17ani.
15% extra reducere au produsele electrocasnice mari Electrolux si Zanussi, electrocasnicele mici Russell Hobbs si Philips si asa mai departe.

Cum folosesti codul eMAG17ani de Ziua EMAG 2018

Codul eMAG17ani de Ziua EMAG 2018 poate fi aplicat pe cosul de cumparaturi si vei primi extra reduceri in functie de categoriile din care fac parte produsele cumparate.

Clic pe poza pentru a o mari.

Voucherul este aplicabil doar pentru produsele vandute de EMAG si este valabil pana la data de 5 decembrie 2018, ora 01:59. Reducerea poate fi cumulata cu alte reduceri existente pe site-ul EMAG si nu se cumuleaza cu alte vouchere sau Carduri Cadou. Produsele din Marketplace, cele din Supermarket si Asigurari nu fac parte din campanie.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche