Cum sa convertesti fisiere Word si Excel in format PDF

Sunt multe motive pentru care ati vrea sa convertiti un fisier Word sau Excel in format PDF Adobe Reader, iar unul dintre ele este acela ca nu doriti ca cineva sa faca modificari la text daca imprumutati fisierele cuiva sau sa copieze textul sau imaginile din ele.



Metoda pe care v-o propunem pentru a converti fisiere WORD sau Excel in PDF este una simpla si se face online. Tot ce aveti nevoie este de un browser si sa accesati adresa site-ului care face conversia. Conversia WORD sau Excel in PDF este gratuita in limita a 10 MB per fisier, dar din pacate site-ul nu permite si convertirea mai multor fisiere deodata.

Site-ul care face conversia fisierelor Word si Excel in format PDF se numeste I💗PDF si il puteti folosi accesand acest link pentru Word si acesta pentru Excel.

Cand vreti sa transformati un fisier Word sau Excel in format PDF, intrati pe site si apasati butonul mare si rosu pentru a selecta fisierul pe care doriti sa-l convertiti. Dupa ce ati selectat fisierul apasati Open pentru a-l incarca pe site si apoi apasati butonul mare si negru de jos pe care scrie "Convert to PDF"

Site-ul permite si altfel de conversii. Duceti-va cu mouse-ul pe butonul rosu din meniu pe care scrie CONVERT PDF si din meniul derulant alegeti ce fisiere doriti sa convertiti.
Site-ul permite convertirea JPG in PDF si invers, Word in PDF si invers, Excel in PDF si invers, si PowerPoint in PDF si  si invers.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche