Maratonul reducerilor la EMAG in noiembrie 2018

Cum Black Friday a trecut deja de 5 zile si multi au ramas din pacate fara sa-si cumpere produsul dorit, magazinul online EMAG.ro organizeaza din 21 noiembrie 2018 un nou eveniment cu reduceri in care scade pretul produselor electronice si nu numai, cu pana la 50%. Promotia cu reduceri din magazinul EMAG.ro se numeste "Maratonul reducerilor" si se intinde pe durata a cinci zile, adica pana pe 25 noiembrie 2018.



In asteptarea reducerilor EMAG de Ziua de 1 Decembrie 2018 - Ziua Nationala a Romaniei si tot in asteptarea mega reducerilor de Ziua EMAG 2018 din decembrie, magazinul scoate la reducere produse electronice precum: telefoane smartphone, tablete, laptopuri si sisteme desktop, televizoare, aparatura audio, foto si video, aparatura electrocasnica mica si mare, produse pentru casa, de bricolaj, ingrijire personala, si nu in ultimul rand, produse din categoria fashion si sport.

Iata categoriile de produse care au reduceri in promotia "Maratonul reducerilor - Intra in cursa. 5 zile de Super Promotii" in magazinul online EMAG.

Telefoane, Tablete & Gadgeturi
In prima categorie categorie cu reduceri care incepe promotia EMAG va propunem reducerea de 60% la telefonul mobil Google Pixel XL cu memorie interna de 32GB, in culloare neagra si reducerea de 52% la tableta Samsung Galaxy Tab E T561, ecran de 9.6", procesor Quad-Core la frecventa de 1.3 GHz, 1.5GB RAM si 8GB memorie interna.

Laptopuri, IT, Birotica & Papetarie
In categoria aceasta avem pentru voi reducerea de 33% la laptopul ASUS A541UV-GO753 cu procesor Intel Core i3-7100U la frecventa de 2.40 GHz, display de 15.6", 4GB de RAM, HDD 500GB si placa video dedicata nVIDIA® GeForce® 920MX de 2GB.
Pretul redus este de 1.599 de lei. Verifica pret actualizat si disponibilitatea la Emag.

Televizoare, Electronice, Auto & Gaming
La categoria TV, va propunem reducerea de 40% la televizorul LED Smart Philips 50PUS6503/12, cu diagonala de 126 cm si rezolutie 4K Ultra HD. Acest televizor poate fi cumparat la reducere la pretul de 1.799 de lei si in plus Emag ofera cadou si un suport de perete in valoare de 69 de lei. Verifica pret actualizat si disponibilitatea la Emag.

Electrocasnice mari & Climatizare
In aceasta categorie va prezentam combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, No Frost, 319 l, Clasa A+, 6th Sense si Dozator de apa. Ea are pretul redus cu 45% si poate fi cumparata la promotie la pretul de 1.539 de lei. Verifica pret actualizat si disponibilitatea la Emag.

Electrocasnice mici
In aceasta categorie am gasit pentru voi reducerea de 43% la aspiratorul fara sac Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7623EA, 750 W, 2 nivele de filtrare, maner Ergo Comfort Silence cu perie Easy Brush incorporata.

Mobila & Casa

Bricolaj, Bagaje & Petshop

Ingrijire personala, Parfumuri & Cosmetice

Jucarii, Articole pentru copii & Carti

Fashion & Sport
In aceasta categorie, primul produs care ne sare in ochi este Ceasul Stuhrling cu curea de piele cu model crocodil. Acesta are o reducere de 75% si poate fi cumparat la pretul de 239 de lei. Verifica pret actualizat si disponibilitatea la Emag.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche