Nova Launcher 5.5 stabil este disponibil și oferă diverse caracteristici Oreo

Sunt luni de când versiunea beta a popularului Nova Launcher 5.5 a fost pusă la dispoziția publicului, dar acum așteptarea a luat sfârșit, deoarece dezvoltatorul TeslaCoil a lansat în sfârșit versiunea stabilă pentru toți utilizatorii. Noua versiune vine cu câteva caracteristici valoroase, inclusiv un set de noi funcționalități din Android 8.1 Oreo care ar putea fi utile dacă telefonul vostru nu a primit încă actualizarea Oreo. Deci, dacă sunteți dornici să încercați acest Launcher, să aruncăm o privire la diferitele caracteristici Android Oreo pe care Nova Launcher 5.5 le are de oferit.

Adaptive Icons - Cu ajutorul actualizării Android Oreo, Google a dorit să aducă uniformitate iconițelor prin introducerea unui nou mod de formatare și prezentare a acestora, astfel încât toate pictogramele să aibă o formă identică, în loc să fie o harababură de diferite forme. Nova Launcher a adus această caracteristică și în versiunile anterioare de Android.


Custom Dock Widget - Vă place bara de căutare Google care a fost introdusă in Android Oreo? Ei bine, Nova Launcher vă permite să faceți același lucru în versiunea stabilă 5.5. Pentru a activa bara de căutare, intrați in setătile Nova -> Dock -> Search Bar și gata.


Popup Menu - Cea mai recentă versiune de Nova Launcher vă permite să apăsați lung pe o pictogramă de aplicație pentru a deschide un meniu pop-up, o caracteristică exclusivă pentru Android 8.0 Oreo. Acest lucru poate fi activat în cadrul setărilor Nova -> Look and Feel -> Popup Menu.



Înlocuiți bara de căutare cu orice widget - Bara de căutare Google care este exclusivă pentru Android 8.0 arată destul de bine și pe Nova Launcher. Cu toate acestea, puteți duce lucrurile mai departe înlocuind bara de căutare cu orice widget atâta timp cât ocupă 4 rânduri și 1 coloană.


Înlocuiți pictogramele Legacy cu pictograme adaptive - Dacă vă gândiți că noua caracteristică a icoanelor adaptive a fost grozavă, veți fi încântați să știți că Nova Launcher vă permite, de asemenea, să remodelați pictogramele aplicațiilor vechi și să le adaptați pentru uniformitate.


Ei bine, suntem bucuroși că am putut enumera câteva caracteristici noi foarte tari, în stilul Android Oreo, pe care Nova launcher 5.5 le poate oferi. Dacă vreți să-l încercați pe telefonul vostru, intrați în Magazin Play și descărcați-l. Dacă aveți deja Nova Launcher, accesați Settings -> Nova -> Check for update pentru a actualiza lansatorul la ultima versiune stabilă.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche