Weekend Superstars la Emag aduce reduceri de pana la 40%

In zi de Dragobete, magazinul online EMAG ne prezinta oferta cu reduceri de weekend si vine cu reduceri de pana la 40% la produse electronice, IT, electrocasnice, bricolaj si fashion. Promotia "Weekend Superstars" este valabila in acest weekend, 24 - 25 februarie 2018 si ca intotdeauna, este valabila in limita stocurilor disponibile.



In al doilea rand, Emag ne indeamna sa profitam de luna ratelor fara dobanda si ne indica sa cumparam online prin card Avantaj, Euroline, ING, BCR si BancPost in 12 luni. Produsele din magazinul Emag se pot cumpara si in 18 rate fara dobanda prin banca Transilvania si in 24 de rate prin Card Emag de la Raiffeisen Bank si prin Garanti Bonus Card.

Oferta cu reduceri de Weekend Superstars de la EMAG incepe cu categoria Superstar in care sunt incluse reducerile la cele mai cumparate telefoane, televizoare, laptopuri, produse IT, electrocasnice mari si mici, produse pentru casa si bricolaj, produse fashion si altele.

A doua categorie de reduceri sunt cele la telefoanele mobile smartphone. Aici va putem indica reducerea de 20% la telefonul Samsung Galaxy S8, reducerea de 34% la iPhone SE si reducerea de 22% la telefonul Samsung Galaxy J3 2016.

Categoria Laptop & IT aduce reduceri la laptopuri, calculatoare, monitoare, componente pc, imprimante si altele. De aici va propunem reducerea de 30% la laptopul Lenovo IdeaPad 320-15IAP cu procesor Intel® Pentium® N4200 cufrecventa de pana la 2.50 GHz, display de 15.6 inch, rezolutie Full HD, memorie RAM de 4GB, hard disk de 500GB si placa video Intel HD Graphics.

Catgoria TV, Electronice, Gaming & Auto aduce reduceri la televizoare, aparatura audio, foto si video, console gaming, vehicule electrice si altele. Aici va propunem reducerea de 28% la televizorul Samsung 40MU6102 LED Smart cu diagonala de 100 cm, si rezolutie 4K Ultra HD.

Celelalte categorii de reduceri din magazinul EMAG va lasam sa le descoperiti singuri. Sunt multe si daca sunteti in cautarea unui produs la reducere, suntem siguri ca veti gasi ce va doriti in oferta Emag.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche