Trucuri si sfaturi WhatsApp

De la dezactivarea funcției "văzute ultima dată" la marcarea mesajelor pe care nu doriți să le uitați, există multe trucuri pentru a vă face aplicatia WhatsApp mai utilă ca niciodată. Trebuie doar să știi cum.



Am scotocit prin aplicatia WhatsApp pentru a aduna trucurile si sfaturile cele mai utile si le-am insiruit mai jos pe masura ce le-am descoperit.

WhatsApp font nou special
Acest truc nou vă permite să modificați manual fontul pe WhatsApp. Nu aveți nevoie de nici o aplicație suplimentară pentru a face acest lucru, tot ce veți avea nevoie este un WhatsApp actualizat și degetele voastre.
Pentru a schimba fontul pe WhatsApp, urmați pașii de mai jos;

Deschideți aplicația Whatsapp pe telefon.

Deschideți un chat, introduceți un mesaj și introduceți acest simbol de 3 ori ` la începutul și la sfârșitul textului.

Pentru a face cuvintele bold (a le ingrosa), introduceți simbolul asterisc  *  o singura data la începutul și la sfârșitul textului.

Pentru a face cuvintele italic (a le inclina), introduceți simbolul underscore  _  o singura data la începutul și la sfârșitul textului.

Pentru a taia cuvintele, introduceți acest simbol  ~  o singura data la începutul și la sfârșitul textului.



Invitați prietenii la grupul WhatsApp prin link
Probabil ați văzut deja persoane care au distribuit linkuri speciale la grupurile Whatsapp. Aceste linkuri când dați clic, vă adaugă automat într-un grup WhatsApp.

Acest truc WhatsApp va ajuta sa invitati pe cineva care nu este in lista voastra de contacte si puteți invita de asemenea, persoane de pe platforme diferite cum ar fi LinkedIn, twitter.

Tot ce trebuie să faceți pentru a invita oameni în grupul dvs. WhatsApp este să creați un link și să îl postați pe orice platformă care permite adaugarea de link-uri și oricine face clic pe link va fi adăugat în grup.

Creaza un link către grupul vostru WhatsApp;
Notă: Trebuie să fii administrator pentru a putea genera un link

1. Deschideți grupul de chat
2. Apasati pe numele grupului.
3. Atingeți pictograma (Adăugați participant...) situată în partea dreaptă sus.

Veți vedea apoi "Invitați contactele in grup prin link" Apăsați pe el.

In fila urmatoare alegeti daca sa trimiteti link-ul prin WhatsApp, sa copiati link-ul sau sa-l distribuiti.


Post a Comment

Mai nouă Mai veche