Review televizor LED Samsung 40MU6172 de 101 cm

Samsung 40MU6172 este un televizor cu functie Smart TV, rezolutie 4K de 3840x2160 pixeli, cu functie Game Mode si de monitor. Diagonala de 101 centimetri  si calitatea foarte buna a imaginii il fac ideal pentru o sufragerie sau un dormitor de dimensiuni mai mari.


Este un televizor din gama de inceput al televizoarelor 4K dar ofera o imagine care poate rivaliza fara probleme cu un Samsung din gama de mijloc, avand un procesor Quad-Core ce poate face un Up-Scaling de calitate. Fiind produs in 2017, televizorul LED Samsung 40MU6172 contine caracteristici speciale destul de bune si foarte important, actualizate pentru 2017.

Pretul televizorului se invarte in jurul sumei de 2.100 de lei in mai toate magazinele online si cele offline. Il puteti gasi in aceasta perioada la un pret destul de rezonabil in magazinul Emag.


Caracteristici generale
Televizorul Samsung UE40MU6172 are un design frumos cu o rama subtire pe marginea ecranului, un logo micut in partea de jos si un picior usor futurist dar care il face sa fie foarte stabil asezat pe o masa sau comoda.


Foloseste tehnologia direct LED care este inca una foarte buna, fiind intrecuta doar de QLED care apare doar in gama de lux a televizorelor de la Samsung. Este Smart TV putand fi conectat la internet si ofera functie de monitor pentru calculator prin mufa HDMI, care transmite si imaginea si sunetul simultan.

Smart TV
Samsung 40MU6172 poate fi conectat la internet prin wireless-ul inclus si prin conectorul LAN. Are un browser integrat care se misca destul de bine datorita procesorului Quad-core si vine cu multe aplicatii instalate, dintre care le enumeram pe cele mai importante:
Youtube - care se misca foarte bine pe acest televizor
HBO GO - merge ok si prin wireless daca routerul nu este prea departe, dar este preferabila conexiunea prin fir.
Netflix pentru cine detine un cont - pentru calitate cat mai buna repetam ca este mai buna conexiunea prin fir.
Facebook video, Trilulilu, Dailymotion, Amazon video si Plex.

Are conexiuni fara fir precum Wi-Fi direct si DLNA care permit conectarea cu diverse dispozitive compatibile.
Televizorul Samsung 40MU6172 are player integrat care printr-una din cele doua mufe USB se pot viziona pe ecran poze si video (citeste aproape toate tipurile de fisiere, inclusiv mkv) sau reda muzica de pe un stick sau hard disk extern.

Redare video: AVI/MPEG/MPEG-4/TS/MKV/FLV/VC- 1/WMV9/RMVB

Audio
La partea de audio, televizorul Samsung model 40MU6172 vine echipat cu doua difuzoare de 20W fiecare si codecuri DTS si Dolby Digital Plus.
Atentie: televizorul nu mai are iesiri analogice pentru sunet ci doar prin HDMI si cablu digital optic.

Video
Ecran plat de 101 centimetri cu un Up-Scaling 4K foarte bun, functie pentru jocuri si mai multe moduri presetate de vizionare. Vine cu telecomanda Smart cu control vocal.

Tuner - Receptie
Samsung 40MU6172 vine cu tuner digital DVB-T2 / C ce poate prinde canalele digitale fara un alt decodor de la firmele de cablu. Ramane si posibilitatea de a prinde canalele analogice daca doriti.

Televizorul suporta cartela CI+ 1.3.

Concluzie:
In concluzie, parerea noastra este ca televizorul Samsung 40MU6172 este un televizor cu o calitate foarte buna, si cu functii decente pentru pretul actual. O diagonala de 101 centimentri ce se poate preta atat pentu livin cat si pentru un dormitor.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche